bet365

Spela på NHL natten mot julafton

:expekt-logo:Natten till Julafton bjuds det på en del hockeygodis från andra sidan Atlanten. Spelsugna nattsuddare kan vaka in julaftonen med att titta på Tampa Bay Lightning och Philadelphia Flyers när de gör upp om viktiga poäng. Tampa är knappa favoriter enligt oddsen.

Matchen mellan de båda bottenlagen i Eastern Conference visas på Viasat Hockey och Viasat HD med start 01.30 natten mot Julafton.

Tampa är som sagt knappa favoriter och ett spel på laget med det svenska backparet Mattias Öhlund och Victor Hedman i laguppställningen ger 2,40 hos :Betsson: och :Expekt:.

Det spelas ytterligare elva NHL-matcher i natt och några matcher sticker ut lite extra.

En sådan är Washington Capitals mot Buffalo Sabres. Nicklas Bäckström jagar nya poäng i poängligan där han ligger 10:a som näst bäste svensk bakom Henrik Sedin på tredjeplats.

Ett spel på Capitals ger 2,10 hos :expekt:.

Daniel Alfredssons Ottawa Senators har en tuff uppgift då man tar emot stjärnspäckade Pittsburgh Penguins. Här är pingvinerna favoriter till oddset 1,90 – :Expekt:.

Henrik Lundqvist storspelar just nu i New York Rangers kasse och laget jagar febrilt slutspelsplats, även om det som bekant återstår en hel del matcher innan Stanley Cup drar igång.

I natt kommer Florida Panthers på besök i Madison Square Garden. Rangers betalar 2,20 hos Expekt om man vinner.

Ett annat lag som spelat oväntat svagt så här långt är svensklaget Detroit Red Wings. Lidström, Zetterberg o co har bara spelat in 47 poäng, att jämföra med ligans bästa lag för tillfället, New Jersey Devils på 69 poäng.

Nu möter man ungdomarna i Chicago Blackhawks som gått bättre under hösten. Ett Chicago med den svenske succébacken och OS-aktuelle Niklas Hjalmarsson i laget.

Gästande Blackhawks är faktiskt favoriter till Expekts 2,50.

Kolla in oddsen på nattens NHL-matcher

Skribent: Johan

Skriven den 23 december, 2009