Spela på Stanley Cup-finalen och vinn ett PS4

I natt så drar Stanley Cup-finalen mellan Los Angeles Kings och New York Rangers igång. Rangers är i finalen för första gången sedan 1994 och är under dogs mot Kings. Oddsen talar för en seger till Kings i nattens match i Los Angeles och spela på denna finalserie hos Unibet och du kan vinna ett Playstation 4.

Kings favorit i nattens första möte

Inför kvällens första möte i Stanley Cup-finalserien  mellan Los Angeles Kings och New York Rangers är det Kings som är favorit hemma i Staples Center. Och spelbolaget Unibet ger oddset 2,08 gånger pengarna för en hammaseger till Kings samtidigt som ett spel på Rangers som segrare i det första mötet ger oddset 3,15. Matchstart är klockan 02:00, svensk tid, och matchen kommer att sändas i Viasat Hockey.

Kolla in hela spelschemat

Första finalen på 20 år för Rangers

Rangers har skrällt sig igenom slutspelet, och är i final för första gången sedan 1994, först genom att slå ut Philadelphia med 4-3, sedan storfavoriten Pittsburgh med 4-3 och i Conference-finalen så vann man med 4-2 i matcher mot Montreal. Henrik Lunqvist har varit en viktig kugge i laget och har räddat Rangers när det väl hettar till och det måste han fortsätta göra om Rangers ska ha någon chans mot ett Los Angeles Kings som ser oerhört starka ut.

Kings favorit att lyfta Stanley Cup-bucklan

Tittar vi på oddsen är det Kings som väntas ta hem Stanley Cup-bucklan och ett spel hos Unibet ger låga 1,62 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Rangers som vinnare av finalserien ger oddset 2,33.

Spela på finalserien och tävla om ett Playstation 4 hos Unibet

Är du intresserad av att spela på finalen så kan du med fördel göra det hos Unibet. Spela för minst 100 kronor och du får ett lott i en utlottning av ett Playstation 4 samt 600 kronor. För varje hundring du spelar för får du ytterligare en lott och som mest kan du samla ihop 10 lotter.