Spelare prickade in ”tolving” på VM!

:unibet-logo:Hittills i VM har det varit en del riktiga skrällar, läs Spanien, och spelen kanske inte riktigt har gått som man hade hoppats på. Men det går att vinna. Unibet erbjuder spel på bra mycket mer än 1X2 vilket ”sebmel” tagit fasta på.

När Schweiz som sista objekt i hans tolvling inte mäktade med över 4.5 skott på mål var det klart och hans 20 kr hade förvandlats till 11.065 kr! Se hans otroliga spel nedan och testa något annat än 1X2 du med…

Man kan inte vinna på allt, ibland går det inte ens att vinna när man är 100% säker på sitt spel, och ibland vinner man ändå. Grottar man ner sig lite i Unibets fantastiska oddsutbud går det att hitta guldkorn.

Det gjorde ”sebmel” som hittade värde i över/under skott på mål nu under VM. När det så blev klart att Schweiz bara mäktade med 3 skott på mål mot Spanien var hans lycka all. Hans tolvling hängde nämligen på om det skulle bli Under 4.5 skott på mål för Schweiz, vilket det blev, och han kunde plocka hem över 11.000 kr på sina satsade 20, inte illa.

Spela på Fotbolls-VM med Unibet!