Spelbara odds på Porto och CSKA

Två matcher sticker ut lite extra ikväll. Dels Bayern München mot Juventus, dels Manchester U mot heta Wolfsburg. Men de bästa spelen hittar vi i Portugal och Ryssland.

Apeol Nicosia – Chelsea
Bör inte vara några större problem för ett revanschsuget Chelsea som oväntat åkte på stryk i Wigan senast i ligan. Apoel spelade dock oavgjort mot Athletico i premiären men inte rår man på Chelsea.

Porto – Athletico Madrid
Porto är rutinerade i de här sammanhangen och tar en stabil seger i kvällens iberiska derby. Portugiserna höjer sig alltid i Europa. Ettan till 1,95 hos :betway: testas.

Manchester U – Wolfsburg
Kvällens höjdpunkt vid sidan av mötet i München. United är förstås stora favoriter, men uppstickarna i tyska Wolfsborg, med vassa trion Misimovvic, Dzeko, Grafite kan hota alla lag. Men att man ska vinna mot United borta, nej det är nog för mycket begärt.

Bordeaux – Maccabi Haifa
Kvällens säkraste etta. Bordeaux har ett mycket intressant lag med Gorcuff och Chamakh. Haifa håller inte måttet, speciellt inte på bortaplan.

Real Madrid – Marseille
Intressant möte mellan två offensiva lag. Kan bli många på på Santiago Bernabeu ikväll. Real bör förstås vinna, men se upp med Marseille som har en hel del kvalitet i laget.

CSKA Moskva – Besiktas
Två ganska jämbördiga lag där hemmaplan kommer avgöra kvällens möte. Värt att testa ettan till oddset 1,72 på :Betsson:.

Bayern Munchen – Juventus
Kvällens stormatch mellan två lag som jagar återupprättad heder i Champions League. Luktar kryss lång väg.

Milan – Zurich

Dusan Djuric och hans Zurich har en chans ikväll. Om Milans gamlingar inte tar uppgiften på allvar kan man få problem. Men det troliga är ändå en klar hemma seger. 3-0?

Se kvällens alla Champions League odds