Spelbolagen håller Danmark som knapp favorit

Det är några dagar kvar innan Sveriges öde i VM-kvalet ska avgöras. Men här på Odds Online börjar vi uppladdningen inför den så avgörande kvalkampen mellan Danmark och Sverige redan nu.

Sverige ser ut att komma till Parken med ett lag i väldigt god form. Flera landslagsspelare har imponerat på sistone, vilket förstås lovar gott.

Hela centrallinjen med Andreas Isaksson, Olof Mellberg, Anders Svensson, Kim Källström och Zlatan Ibrahimovic ser ut att ha prickat in formen lagom till lördagens match.

Dessutom börjar det ljusna på anfallsfronten. Henrik Larsson har gjort comeback efter sin skada och avgjorde för sitt Helsingborg senast mot Häcken.

Marcus Berg hittade äntligen målet (och formen?) igen efter en tung period då han stänkte in 1-0 och nickade in 2-0 i Hamburgs Europa League-match mot Hapoel Tel Aviv.

Även Kim Källström visade god målform i förra veckan med ett mål i Champions League och ett i ligaspelet.

Sverige slår ur underläge enligt oddsen

Spelbolagen är dock ganska generösa med oddsen på Sverige. Eller om man så vill, man tror helt enkelt på danskarna. Ett spel på Sverige ger i dagsläget strax över 2,70 medan man kan spela på Danmark till runt 2,40.

Bäst odds idag, tisdag, på Sverige har :Bet365: – 2,90. Oddsen är hämtade den 6 oktober 2009.

:Bet365: erbjuder även en hel del andra intressanta spel på Danmark-Sverge.

Bland annat har man spelet Scorecast där du kan kombinera rätt resultat med första målgörare och på så sätt få ett riktigt fint odds.

Spela till exempel på att Sverige vinner med 2-1 och att Zlatan Ibrahimovic gör matchen första mål till oddset 41,00 gånger pengarna.

Se fler odds på Danmark – Sverige