Spelbolagen tror på Portugal

VM-kvalet dominerar förstås utbudet i helgen, något vi självklart tar fasta på. Höjdpunkten är förstås mötet på Råsunda mellan Sverige och Portugal.

Ett tungt skadedrabbat Sverige tar emot ett revanschsuget Portugal imorgon lördag i VM-kvalet, och många av er spelare lockas säkert av det fina bortaoddset. Tänk dock på att Portugal precis som Sverige saknar viktiga kuggar.

Carvalho och Deco är lagets viktigaste spelare tillsammans med Christiano Ronaldo och att dessa båda saknas kommer påverka Portugal negativt. Dessutom saknas rutinerade ytterspringaren Simao och evighetsmaskinen Maniche. Kännbara avbräck, även för att lag som Portugal.

Matchen är förstås mycket svårtippad, ett bra spel kan dock vara att spela antingen en 1 eller 2, där du får pengarna tillbaka vid oavgjort. :betway: ger 2,30 på Sverige, medan :888sport: ger 1,67 på Portugal på ett sådant spel. Spelbolagen tror med andra ord på Portugal. Här hittar du oddsen på Sverige-Portugal.

Nya skrällar på gång?
I september chockade bland annat Luxemburg fotbollseuropa när man bortabesegrade Schweiz med 2-1. Någon lika stor skräll tror vi inte på den här gången men det finns ett par matcher som kan löna sig att studera lite extra.

Turkiet-Bosnien och Hercegovina är en sådan match. Turkarna verkar inte riktigt kunna ladda om efter succén i sommarens EM-slutspel och fick bara 1-1 hemma mot Belgien senast. Bosnien däremot stod emot överraskande bra i Spanien i kvalpremiären, förlust 0-1, och krossade Estland med 7-0 senast. Läge för en liten skräll?

Helgens toppmatcher vid sidan av Sverige-Portugal är annars mötena mellan Tyskland och Ryssland, Rumänien-Frankrike, Ukraina-Kroatien, Polen-Tjeckien och Bulgarien-Italien. Här tror vi mycket på Kroatien, som plockar tre poäng i Kiev.

I övrigt tror också att Skottland besegrar Norge, att Serbien tar ned Litauen på jorden och att Ungern vinner mot Albanien.