Speltips: Grizzlies – Lakers odds på matchserien

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Grizzlies - Lakers speltips & odds

Inatt blev det klart vilka Memphis Grizzlies får i första ronden av NBA slutspelet efter att Lakers vann play-in matchen mot Timberwolves. Det är alltså Grizzlies mot Lakers i en väldigt intressant bäst av sju matchserie som väntar. På förhand är Grizzlies såklart favoriter då man trots allt slutade på andraplats i Western Conference, men spelbolagen har dom inte som stora favoriter. Ovanligt att se att 7:an står till “bara” 2.10 gånger insatsen mot 2:an.

Memphis Grizzlies

Grizzlies har haft en minst sagt turbulent säsong med många händelser som skett utanför planen som påverkat laget. Men trots allt som hänt så avslutade man starkt och kunde säkra andraplatsen i Western Conference. Välförtjänt var det då man var ett av de vassaste lagen i hela NBA och även var extremt bra på hemmaplan. Inför slutspelet så kommer man nog vilja ta revansch efter att man förra året åkte ut i den andra omgången mot Warriors. Dock så är det mindre chans för dom nu att ta sig till Western Conference finals då man redan i första omgången måste ta sig an ett Lakers som ser riktigt bra ut just nu.

Los Angeles Lakers

Trots den tunga starten på säsongen och en hel del skadeproblem så har Los Angeles Lakers tagit sig till slutspel. Riktigt roligt för de neutrala fansen att få se LeBron James tillbaka där han hör hemma. Kanske kommer detta bli hans sista slutspel i hans karriär och jag tror verkligen att han kommer att ge allt för att ta sitt Lakers så långt som möjligt. Trots att man slutade 7:a och möter 2:an så är man som sagt inte alls stor underdog att ta sig vidare. Och jag håller ändå med spelbolagen då jag tror att Lakers har riktigt goda chanser att ta sig vidare och att få dom till 2.10 gånger pengarna känns riktigt spelvärt.

Speltips

Mina pengar kommer att vara på underdogen till denna matchserie och jag tror att vi kommer att få se briljans från LeBron James och även Anthony Davis i denna matchserie. Det kommer att bli skillnaden men det skulle inte förvåna mig om detta avslutas i en game 7. Speltipset blir som sagt att Lakers vinner matchserien och tar sig vidare till 2.10 hos Bet365.

Matcher och odds i NBA-slutspelet

Kommande matcher
Match
1
X
2
01:30 19/10
+22
04:00 19/10
+22
01:00 20/10
+22
01:00 20/10
+22
01:30 20/10
+22
01:30 20/10
+22
01:30 20/10
+22
Oddsen uppdaterades 2023-08-28 06:46:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 april, 2023