Stanley Cup: Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I Stanley Cup-finalen mellan Chicago Blackhawks och Tampa Bay Lightning är det dags för det fjärde mötet. Tampa leder med 2-1 i matcher och kan vid seger verkligen ta ett fast grepp om denna final. 

Matchstart: 02:00
TV: Tv10, Viasat Hockey
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 1,95 – 4,00 – 3,15
Vinner matchserien: 2.45 – 1.57

Odds från betway

Det har varit en mycket spännande finalserie så här långt mellan de två offensiva lagen Chicago och Tampa Bay i Stanley Cup. Många höll Blackhawks som klara favoriter men när vi är framme i den viktiga game 4 är det Tampa som har fördel med 2-1 i matcher. Tampa har varit bra på bortais hela slutspelet vilket man visade när man vann senast i Chicago med 3-2.

Tampas Victor Hedman har varit en stor del i framgångarna i detta slutspel och var fenomenal senast, med två målgivande passningar. Även målvakten Ben Bishop har varit en avgörande faktor för Tampa, trots den del bekymmer med en skada.

Chicago favorit i kväll

Det kommer verkligen att bli en riktig rysare i kväll. Chicago har stor press på sig att leverera på hemmaplan och vid förlust så sätter man sig i en oerhört jobbig sits inför fortsättningen och måste då vinna tre matcher i rad. Trots att Chicago ligger under i matchserien och har förlorat de två senaste matcherna så tror ändå betway att man går segrande ur nattens fjärde möte till oddset 1,95 gånger pengarna samtidigt som man ger 3,15 om Tampa skulle ta sin tredje raka seger. Dock håller spelbolaget nu Tampa som klar favorit att ta hem hela finalserien till låga 1,57 gånger pengarna.

Pengarna tillbaka om ditt spel inte går in under ordinarie matchtid

Spelar du på matchen hos betway så ger spelbolaget dig upp till 500 kronor tillbaka om ditt spel inte går in och matchen avgörs på övertid.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 juni, 2015