Stanley Cup: Final 6 av 7 Vancouver kan ta hem guldet

I natt klockan 2:00 kan Vancouver Canucks bärga den åtråvärde Stanley Cup-bucklan. Med en ledning av 3-2 i matchserien har de nu chansen att ta hem det hela vid en vinst. Men det är bortaplan som gäller och då vet vi hur det har gått tidigare. 8-1 och 4-0 är facit på bortaplan i denna finalserie, för hemmalaget Boston Bruins.

Daniel och Henrik Sedin har inte riktigt kommit igång i finalserien trots att fem av maximalt sju matcher ä spelade. Med knappa segrar på hemmaplan 3-2, 2-0 och 1-0 har Vancouver Canucks chansen att vinna Stanley Cup. Och det skulle då vara den första gången i historien om detta skulle hända.

Vancouver har nu slagläge och med Roberto Luongo som nu har kommit igång kan det bli tight. Men det mesta talar ändå för att Boston tar hem matchen. Historiskt sett så vinner hemmalaget sina matcher. Spelbolgen tror på en vinst till Boston Bruin och vi har samlad de aktuella oddsen nedan.

Se Boston Bruins mot Vancouver Canucks live hos Viaplay.se

Kolla även in de bästa oddsen för Boston Bruins mot Vancouver Canucks

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 juni, 2011