Stanley Cup: I natt kan Chicago Blackhawks bli mästare

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I natt kan Chicago Blackhawks ta hem Stanley Cup-bucklan när man gästar Boston i den sjätte matchen i finalserien. Chicago leder med 3-2 i matcher inför nattens bortamöte mot Boston men ska man tro oddsen från spelbolagen så kommer det att bli en sjunde och avgörande match.

Matchstart: 02:05
TV: Viasat Hockey, Tv10
Livestreaming: Viaplay ? få tv/film i 1 månad gratis!
Odds (1-X-2): 2,25 –  3,65 – 2,80
Att ta hem Stanley Cup-bucklan: 2,10 – 1,76

Oddsen hittar du hos betway

I och med Chicagos hemmaseger senast leder man nu med 3-2 i matchen inför nattens möte i Boston. Båda lagen har visat sig starka på hemmaplan även om båda har tagit en bortaseger var i denna finalserie. Men statistiken talar till Bostons fördel i nattens hemmamöte och spelbolagen tror också att laget kan hålla undan och tvinga fram en sjunde och avgörande match.

Boston knapp favorit

Kollar man på oddsen från betway så är det dock en knapp fördel man ger hemmalaget Boston till oddset 2,25 gånger pengarna vid en seger. Motsvarande spel på Chicago som vinnare ger 2,80 gånger pengarna. Som tidigare i denna finalserie är det därmed ett jämnt möte att vänta.

Pengarna tillbaka om det blir fem mål eller fler

Lägger du ett spel på matchvinnare hos betway med din mobil så får du insatsen tillbaka, upp till 250 kronor, om det blir fem mål eller fler i matchen. Minsta insats måste vara 50 kronor och pengarna betalas ut som en bonus och måste omsättas innan ett uttag är möjligt.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 juni, 2013