Stanley Cup: Nu gäller det för Rangers

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I natt har New York Rangers en måstematch borta mot Tampa Bay Lightning, som leder med 3-2 i matcher i Stanley Cup-slutspelet. Tampa vann senast med 2-0 och är oddsfavorit att vinna även nattens match och gå vidare till Stanley Cup-finalen.

Matchstart: 02:00
TV: Viasat Hockey
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,65 – 2,90

Odds från Unibet

Inte lika målglatt när Tampa vann senast

Det senaste mötet i New York blev inte lika målglatt som de tidigare i denna Coneference-final mellan Rangers och Tampa. Efter mycket om och men kunde dock Tampa ta sig segrande ur det mötet med 2-0. Rangers hade dock inte ont om chanser men man fick inte till det samtidigt som Ben Bishop, i Tampa-målet, var omutlig. Det som var avgörande i det mötet var att Rangers inte kunde utnyttja sitt power play samtidigt som Tampa utnyttjade ett av sina power play där de tog ledningen med 2-0.

Måstematch för Rangers

New York var i denna position tidigare i matchserien mot Pittsburgh, det vill säga med kniven mot strupen. Nu är det dock ”bara” ett 2-3 underläge som de ska vända i denna Conference-final men frågan är om Rangers orkar vända en till matchserie. Det som krävs är en effektivare offensiv samtidigt som Henrik Lundqvist storspelar och inte faller igenom som han gjorde tidigare i denna matchserie.

Tampa knapp oddsfavorit i nattens match

Början på Rangers upphämtning ska ske på bortais i Florida och kikar vi på oddsen väntas det bli en jämn match trots allt. Ett spel en hemmaseger till Tampa, som då går vidare till Stanley Cup-finalen, ger 2,25 gånger pengarna samtidigt som ett spela på Rangers som vinnare ger oddset 2,90 hos Unibet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 maj, 2015