Stanley Cup-slutspelet: Avgörande kvartsfinaler!

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I natt fortsätter spänningen i NHL och Stanley Cup-slutspelet mellan Los Angeles Kings och San Jose Sharks. Oddsen talar till Kings fördel, som har hemmais i nattens möte vilket har visat sig vara helt avgörande i denna kvartsfinalserie.

Los Angeles Kings favorit hemma i nattens möte

Fjolårsvinnarna av Stanley Cup Los Angeles Kings har hemmais i kvällens helt avgörande möte mot San Jose Sharks, i Stanley Cup-slutspelet och kvartsfinalen. Att spela hemma har visat sig varit helt avgörande i denna kvartsfinalserie mellan Kings och Sharks. Alla de sex segrarna mellan dessa två lag har varit på hemmais vilket givetvis ger Kings ett stort övertag inför kvällens match.

Spelbolagen tror också på en seger till Kings och bland annat ger betway 2,05 gånger pengarna vid en hemmaseger. Ett spel på Sharks som vinnare under ordinarie matchtid ger 3,00 gånger pengarna.

2013-05-29 03:05 Los Angeles Kings – San Jose Sharks: 2,05 – 3,90 – 3,00 (betway)

Chicago Blackhawks favorit att avancera

Natten till i dag så utjämnade Chicago Blackhawks mot svensklaget Detroit Red Wings till 3-3 i matcher, i den andra kvartsfinalen i ?Western Conference?. Avgörandet mellan dessa två lag kommer att ske natten till torsdag, svensk tid, och vilket lag som kommer att avancera till semifinal i Stanley Cup och till konferensfinalen mot vinnaren av Los Angeles Kings och San Jose Sharks. I torsdagens möte har Chicago hemmais och är klar favorit att avancera till 1,80 gånger pengarna hos beyway.

2013-05-30 02:05 Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings: 1,80 – 3,75 – 3,90 (betway)

Ett kombinerat spel på Chicago Blackhawks och Los Angeles Kings som vinnare i sina möten ger därmed 3,69 gånger pengarna hos betway. Inte fy skam med tanke på hur mycket hemmais betyder.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 maj, 2013