Stanley Cup-slutspelet: Pittsburg Penguins favorit inför semifinalerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I natt blev det klart att Chicago Blackhawks knep den sista platsen till semifinalen i Stanley Cup-slutspelet, mot Los Angeles Kings. Kollar man på oddsen inför semifinalerna, och konferensfinalerna, är Pittsburg Penguins favorit att ta hem Stanley Cup-bucklan.

Pittsburg Penguins och Boston Bruins övertygade i sina kvartsfinaler i Stanley Cup-slutspelet och båda tog sig vidare till semifinalen efter 4-1 i matcher. Och lagen kommer nu att mötas i finalen av ?Eastern Conference? och kollar man på oddsen är Pittsburg Penguins favorit att avancera till 1,50 gånger pengarna hos Unibet.

De andra två kvartsfinalerna blev dock mycket jämnare och var tvungna att avgöras i en sjunde och avgörande match. Där var det fjolårsvinnaren Los Angeles King och seriesuveränen Chicago Blackhawks som gick vidare, på bekostnad av San Jose Sharks och svensklaget Detroit Red Wings. Los Angeles King och Chicago Blackhawks kommer nu att mötas i semifinal, och finalen av ?Western Conference?, och i det mötet är Blackhawks favorit att avancera till finalen till 1.50 gånger pengarna.

Oddsen inför den första omgången av semifinalerna

1/6 23:05 Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings 2,02 3,70 3,35
2/6 02:05 Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 1,95 3,90 3,40

Vidare till final

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings 1,50 2,45
Pittsburgh Penguins – Boston Bruins 1,50 2,45

Vinnare av Stanley Cup 2013

Pittsburgh Penguins 2,50
Chicago Blackhawks 3,25
Los Angeles Kings 4,75
Boston Bruins 5,25

Oddsen är hämtade från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 maj, 2013