Stefan vann livebetting-SM

:unibet-logo:Svenska mästaren i livebetting är Stefan Slättman, 43 år, från Sundsvall. Han var illa ute i både åttondels- och kvartsfinal, men efter elva timmars spel lyckades han tillslut ro hem segern.
? Jag försökte hålla bra koll på motståndarna. I början gällde det att spela säkert, säger Stefan Slättman.

Stefan gick försiktigt fram i inledningen av tävlingen och fixade åttondelsfinalen efter ett överspel på Benetton Treviso-Pepsi Caserta i den italienska basketligan. I åttondelsfinalen var Stefan illa ute men lyckades ändå klara en kvartsfinalplats. Även i kvartsfinalen gick det tungt men han räddades till slut av en all-in på krysset i Zulte-Waregem – Cercle Brygge och finalplatsen var klar. Väl i final räckte det med tre spel i matchen Lyon – Bordeaux där till slut spelet på under 8,5 hörnor gav honom segern.

? Det blev en lång dag som slutade lyckligt. Fotboll är inte riktigt min grej så jag hade en del tur på slutet. Basket och handboll passar mig egentligen bättre, säger Stefan.

Förutom äran så belönades Stefan Slättman med drygt 70 000 kr för sin insats. Han kommer att använda pengarna för att hitta på något kul med familjen.

Svenska mästaren i livebetting

Namn: Stefan Slättman
Ålder: 43

Bor: Sundsvall
Sysselsättning: Jobbar på Telia
Vinnarspelet: Under 8,5 hörnor i Lyon-Bordeaux
Favoritsport: Handboll och basket.

Placeringar och priser

1. Stefan Slättman, Sundsvall, 70 997 kronor
2. Jonny Eliasson, Uppsala, 42 599 kronor
3. Mattias Henningsson, Limhamn, 21 299 kronor
4. David Hellsing, David Hellsing, 7 100 kronor

Besök Unibet idag!