Stenson med bland förhandsfavoriterna

:ladbrokes-logo:Med start idag gör 16 spelare upp om titeln i Volvo World Match Play Championship som i år spelas på Finca Cortesín Golf Club i Spanien. Tävlingen har en annorlunda spelform och bland favoriterna till segern finns svenske Henrik Stenson.

Matchspelstävlingen som spelades första gången 1964, med ett uppehåll förra året, bjuder i år på ett par nyheter. Förutom flytten till Spanien har tävlingen en ny huvudsponsor och en uppdaterad spelform som gör den till ett extra intressant spelobjekt, säger Andreas Gillberg, Sverigechef :Ladbrokes:.

De första två tävlingsdagarna består av gruppspel där fyra gruppsegrare går vidare till lördagens semifinaler. Tävlingen avgörs sedan i en finalmatch på söndagen.

Lee Westwood favorit enligt Ladbrokes

Bland spelarna som deltar finns bland annat Lee Westwood som är favorit att vinna till 7 gånger pengarna, tätt följd av Sergio Garcia som ger 8 i odds. Därefter har vi en trio bestående av Henrik Stenson, Rory McIlroy och den regerande mästaren Paul Casey som spelas till 9 gånger pengarna.

– Golf är ett intressant spelobjekt och vi ser ett ökat intresse att följa golftävlingar på TV så vi vill självklart vara med och erbjuda bra spel på golf. Just den här tävlingen har en annorlunda spelform som gör den intressant och sen är det alltid extra kul när en svensk finns med bland favoriterna, säger Andreas Gillberg.

Spela live på Ladbrokes

:Ladbrokes: erbjuder live-odds under alla de fyra speldagarna i Volvo World Match Play Championship och du kan inför tävlingen spela på vinnare i de fyra gruppspelen, head to head i enskilda matcher, samt slutvinnare av hela tävlingen.

Grupperna är indelade enligt följande

*odds för gruppseger från :Ladbrokes:
Grupp A: Paul Casey (2,62), Retief Goosen (2,87), Anthony Kim (3,25), Scott Strange (13,00)
Grupp B: Sergio Garcia (2,37), Martin Kaymer (3,75), Robert Allenby (4,50), Oliver Wilson (5,00)
Grupp C: Henrik Stenson (2,75), Rory McIlroy (2.75), Angel Cabrera (4,50), Simon Dyson (6,00)
Grupp D: Lee Westwood (2,25), Camilo Villegas (3,75), Ross Fisher (4,00), Jeev Milkha Singh (7,00)