Strömberg tror på avancemang för Juventus

:expekt-logo:Ikväll är det dags för den sjätte och sista omgången av gruppspelet i Champions League och störst fokus ligger på mötet mellan Juventus och Bayern München i Turin, en match som tar ett av lagen vidare. Expekts Glenn Strömberg tror att italienarna grejar avancemang.

– Nu ska det avgöras i Champions League med den sista omgången och jag tror att Juventus fixar biffen med ett oavgjort resultat mot Bayern München, skriver Strömberg på :Expekt:.

Ett spel på Juventus ikväll ger 2,25 hos :Exkept:. Men tänk på att även oavgjort räcker för Juve – krysset ger 3,30. När lagen möttes i Tyskland slutade matchen mållös.

Glenn tror även att Milan går vidare men avstår spel.

– Milan har goda chanser att gå vidare men jag spelar inte på laget borta mot Zürich. Skulle Marseille slå till och vinna mot Real Madrid måste Milan vara på tårna, men Zürich kommer laddat och besegrade ju Milan borta. 1.40 är ett för lågt odds.

En annat spel som Expekts spelambassadör varnar för är ettan på Atletico Madrid.
– Atletico Madrid tycker jag också har ett för lågt odds hemma mot Porto. Man spelar för tredjeplatsen och Europa League men 1.65 känns riskfyllt mot Porto.

Tisdagens Champions League matcher

Besiktas – CSKA Moskva
Juventus – Bayern München
Chelsea – Apoel Nicosia
Maccabi Haifa – Bordeaux
Atlético Madrid – Porto
Marseille – Real Madrid
Zürich – Milan
Wolfsburg – Manchester United

Skribent: Johan

Skriven den 8 december, 2009