Super Bowl: Inför årets final med heta odds

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Super Bowl 2023 spelas på State Farm Stadium

Super Bowl kommer att gå av stapeln i helgen mellan Philadelphia Eagles och Kansas City Chiefs som kommer att göra upp i denna superfinal. Och enligt oddsen från bet365 har vi en spännande och oviss match att se fram emot.

Natten till måndag ska årets Super Bowl-final avgöras mellan Philadelphia Eagles och Kansas City Chiefs. Matchen drar igång vid cirka 00:30, svensk tid, och kommer att spelas på State Farm Stadium i Glendale, Arizona. I halvtid kommer Rihanna att stå för underhållningen, som kommer att bli hennes första framträdande på en livescen på över fem år. Så det finns verkligen mycket att se fram emot i detta Super Bowl!

Se & spela på Super Bowl live stream utan kostnad hos bet365!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos bet365 krävs.

Heta odds på Super Bowl 2023

Super Bowl är inte bara ett av årets hetaste sportevent utan även spelevent. Mängder av odds erbjuda på denna jättematch mellan Eagles och Chiefs. Nedan har vi tagit fram ett axplock av alla marknader som bet365 har att erbjuda på Super Bowl 2023.

Eagles knapp oddsfavorit

Av oddsen att döma från spelbolaget så kommer det att bli en oviss match med en knapp fördel till defensivt starka Eagles som spelas till oddset 1.80 samtidigt som ett spel på Chiefs ger oddset 2.05.

Mahomes knapp favorit att bli Super Bowl MVP

Ett spel som alltid är i fokus är vilken spelare som blir Super Bowls MVP, en utmärkelse som är få förunnat. Patrick Mahomes fick denna utmärkelse 2019 när han ledde Chiefs till sin första Super Bowl-titel på över 50 år. Mahomes har en riktigt bra säsong i ryggen bland annat med utmärkelserna ”NFL passing touchdowns leader” och ”NFL passing yards leader” under grundserien. Men med tanke på att denna match är så oerhört jämn på förhand, och MVP allt som oftast delas ut till en av det vinnande lagets spelare, så är Mahomes bara knapp favorit att vinna MVP till relativt höga 2.25 gånger pengarna.

På andra sidan är Eagles quarterback Jalen Hurts främsta kandidat till oddset 2.30. Och att det blir en quarterback som blir MVP spelas till låga 1.20, så att det blir någon av dessa två herrar tror bet365 starkt på.

Mer om årets QBs kan du läs här

Till bet365

Suaper Bowl 2023 MVP
Suaper Bowl 2023 matchspel
Suaper Bowl 2023 vinnarodds halvlekar
Suaper Bowl 2023 odds på vinstmarginal
Suaper Bowl 2023 touchdowns odds spelare
Suaper Bowl 2023 touchdowns odds lag

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 februari, 2023