Super Bowl: Denver Broncos – Carolina Panthers

Natten till måndag ska årets största match spelas när Super Bowl 50 ska avgöras mellan Denver Broncos och Carolina Panthers. Och kikar vi på oddsen är ett offensivt starkt Panthers klara favoriter.

Matchstart: 8/2 00:30
TV: TV3
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-2):2,95 – 1,45
Över/under 44,5 poäng:2,03 – 1,86
Över/under 4,5 Touchdown:1,62 – 2,23

Odds från Unibet >

Super Bowl firar 50-årjubileum med en riktigt intressant match mellan Denver Broncos – Carolina Panthers på Levi’s Stadium i Santa Clara. Pausunderhållningen kommer Coldplay, Beyoncé och Bruno Mars att stå för och matchen inleds i vanlig ordning med USAs nationalsång som Lady Gaga kommer att framföra. Men nog om det och nu tillbaka till det  vad detta egentligen handlar om, uppgörelsen mellan Broncos och Panthers.

Panthers dominerade i grundserien och förlorade bara en match, med ett imponerande 15-1 facit i NFL. I slutspelet har Panthers inte gjort någon besviken och tog sig till finalen genom att besegra Arizona Cardinals med hela 49 – 15. Denver Broncos tog sig till Super Bowl genom att besegra New England Patriots med knappa 20-18 i kvartsfinalen och med 12-4 i facit under grundserien.

Den här matchen handlar mycket om Broncos starka försvar mot Panthers starka offensiv. Den stora frågan är om Broncos har vad som krävs att stoppa ligans bästa spelare Cam Newton, lite av en match i matchen. Att Newton blir en avgörande pjäs i denna Super Bowl-final talar också oddsen från Unibet för, då spelbolaget håller Newton som klar favorit att bli MVP till låga 1,62 gånger pengarna.

Kikar vi på oddsen så talar de för att Panthers tar hem årets Super Bowl till oddset 1,45 gånger pengarna, mot ett spel på Broncos som ger 2,95 gånger pengarna hos Unibet.