Super Bowl: Heta odds & specialspel

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
De vinner Super Bowl 2022 enligt oddsen

Super Bowl LVI avgöras i helgen mellan Bengals och Rams. Och vi har plockat fram några heta odds och specialspel på matchen, som bland annat spel på olika resultat, MVP, touchdown, quarter mm hos bet365.

I helgen ska årets stora händelse gå av stapeln när Cincinnati Bengals och Los Angeles Rams möts i Super Bowl, natten till måndag. En final som kommer att avgöras på SoFi Stadium, Inglewood, i Kalifornien, Rams hemmaplan.

Som hemmalag är Rams klar favorit att vinna till låga 1.47 gånger pengarna, i kontrast till ett spel på Bengals som ger oddset 2.75. Vinner Rams så följer de upp förra årets hemmavinnare Tampa Bay Buccaneers och blir då det andra laget i historien som vinner ett Super Bowl hemma.

MVP i årets Super Bowl väntas bli Rams quarterback Matthew Stafford, till oddset 2.00 hos bet365. Och givetvis är det Bengals quarterback, Joe Burrow, som är andrahandsfavoriten till oddset 3.75.

Andra heta och intressanta spel på Super Bowl har vi plockat fram nedan från bet365.

Super Bowl 2022 odds matchodds

Till bet365

Till bet365

Till bet365

Till bet365

Super Bowl 2022

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 februari, 2022