Super Bowl: Odds och live stream

Super Bowl stream, tv, svensk tid, datum, odds

Årets största sporthändelse går av stapeln den 8 februari när Kansas City Chiefs och Tampa Bay Buccaneers gör upp i Super Bowl 2021. Trots att Buccaneers har hemmaplan så Chiefs klara oddsfavoriter. Är du kund hos bet365 så kan du se supermatchen kostnadsfritt!

Gå till bet365

Den 55:e upplagan av Super Bowl kommer att avgöras natten till den 8 februari klockan 00:30, svensk tid. Förra årets vinnare Kansas City Chiefs gör denna gång upp med Tampa Bay Buccaneers i årets final.

Matchen kommer att spelas på Raymond James Stadium i Tampa. Vilket innebär att Tampa Bay Buccaneers blir det första laget i historien att spela ett Super Bowl på sin egen hemmaarena.

Eric Church och Jazmine Sullivan kommer att framföra den amerikanska nationalsången innan matchen. Och The Weeknd kommer att stå för underhållningen i halvtid.

Se Super Bowl 2021 live stream & på TV

I Sverige så kommer denna supermatch att visas i TV6. Sändningen börjar ca en timme innan avspark, som är vid 00:30. Du kan även se matchen live stream hos streamingtjänsten Viaplay. Givetvis så kommer matchen även att streamas via NFL Gamepass, dock med engelska kommentatorer. I Sverige är det dock endast Viaplay som har rättigheterna att streama.

Se matchen hos Viaplay här

Matchen kommer även att sändas live stream hos de två spelbolagen Unibet & bet365. Där du kan se matchen i sin helhet helt utan kostnad. Det som krävs för att se matchen är pengar på ditt konto eller att du bettat inom 24 timmar.

Till Unibets stream

Gå till bet365

Odds på Super Bowl 2021

Super Bowl bjuder inte bara på underhållning, som saknar motstycke i sportvärlden, utan är även ett match som det bettas mycket på. Därmed hittar du en uppsjö av spel och betting på denna supermatch.

Trots att Tampa Bay Buccaneers har hemmaplan, med den sexfaldiga Super Bowl-vinnaren Tom Brady i spetsen så är det Chiefs som är klara favoriter om vi jämför oddsen från de stora spelbolagen.

Nedan har vi tagit fram ett axplock av andra intressant specialspel som du hittar hos spelbolaget bet365. Ett av de populäraste spelen är MVP, det vill säga matchens bästa spelare. Ska du betta på MVP så är det bra att känna till att det är väldigt sällan en spelare i ett förlorande lag som får denna utmärkelse.

Specialodds på Super Bowl LV