Supercup: Malmö FF – Elfsborg

Söndagens svenska Supercup bjuder på ett stormöte mellan Malmö FF och Elfsborg på Malmö Stadion. Malmö vann fjolårets Supercup och är favorit att återupprepa denna bedrift.

Matchstart: 18:15
TV: TV12
Odds (1-X-2): 1,94 – 3,43 – 3,60

Spela på matchen hos SuperLenny

Ännu är inte den svenska fotbollssäsongen helt över och på söndagen ska Supercupen avgöras och möts gör de svenska mästarna Malmö FF samt vinnarna av svenska cupen IF Elfsborg.

Man kan tänka sig att Malmö har fokus på annat håll i och med Champions League-gruppspelet, där man tidigare i veckan föll hemma mot Atletico Madrid med en imponerande insats av Malmö. Det som ligger Elfsborg i fatet är att man inte spelat en tävlingsmatch på över en vecka samt att bortaplan brukar alltid vara en stor nackdel för Elfsborg.

Oddsen från spelbolagen talar också till Malmö FF:s fördel och spelbolaget SuperLenny ger oddset 1,94 för en seger till Malmö och oddset 3,60 om Elfsborg skulle vinna matchen under 90 minuter.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 november, 2014