Supermatcher och fina priser i helgens Tipstävling

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Kommande helg spelas det massor av tungviktsmöten runt om i fotbollseuropa. Då passar vi på att köra februari månads tipstävling. I prispotten finns hela ?210 att tävla om. Vinnaren får ?100 på ett spelkonto hos Paf.com!

Priserna från Paf
Paf sponsrar Odds Onlines Tipstävling. I potten ligger pengar på ett spelkonto hos spelbolaget!
1:a pris 100 ?
2:a pris 50 ?
3:e pris 30 ?
4:e pris 20 ?
5:e pris 10 ?

Lämna in ditt tips redan idag!

Matcherna på kupongen

Bland de tio matcherna på tipskupongen återfinns tre matcher i Premier League. The Merseyside derby mellan Liverpool och Everton, The North London derby mellan Arsenal och Tottenham Hotspur samt titeljagande Manchester City som tar emot för nytt kontrakt kämpande Blackburn, med tvillingarna Martin och Marcus Olsson i truppen.

I England spelas ju även finalen i Ligacupen. Spelplats är Wembley och lagen som tagit sig dit är klassiska Liverpool och topplaget i The Championship, walesiska Cardiff City.

Från Serie A hämtar vi den stekheta seriefinalen mellan Juventus och Zlatan Ibrahimovic Milan. Dessutom bjuder vi på mötet mellan Europas kanske mest underhållande lag och ett lag i fritt fall. Just det, vi talar om Napoli mot Inter.

En tipstävling av Europeisk toppklass är naturligtvis inte komplett utan en match från spanska La Liga. Vi har valt att plocka med Atlético Madrid mot Barcelona.

Vi har även kryddat tipstävlingen med tre toppmöten från Ligue 1, Bundesliga och Turkcell Super Lig. I Frankrike möter Kim Källströms Lyon storsatsande serieledarna Paris SG, i Tyskland möter trean Bayern München fyran Schalke 04 och i Turkiet tar Johan Elmanders Galatasaray emot Besiktas.

Lämna in ditt tips redan idag!

Spelstopp: lör 25/02 13:45
Helt gratis och det enda som krävs är att du fyller i din mejladress så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. Glöm inte att fylla i Utslagsfrågan.

Notera att de fem främsta tipparna får dela på vinsterna. Vid lika antal rätt och lika antal mål i Utslagsfrågan vinner den som lämnat in sitt tips tidigast.

Kolla in Statistkavdelningen på Odds Online innan du lämnar in ditt tips!

Skribent: Johan

Skriven den 22 februari, 2012