Svarar MFF igen?

:ladbrokes-logo:Precis som i förra omgången satte Helsingborg press på Malmö FF genom att vinna stort. Efter 4-2 mot Halmstad på Örjans Vall igår måste Malmö vinna mot Brommapojkarna ikväll.

Spelbolagen tror på MFF och ger runt 1.40 på bortalaget. Spelbolagens genomsnittliga vinstchans på Malmö FF ligger på 66 procent.

Spelbolaget Ladbrokes är säkra på sin sak:
?Guldfavoriten MFF gjorde processen kort med Häcken i en på förhand tuff match. Inga bekymmer i truppen. Tunga avbräck för BP. Pär Asp och Pontus Segerström avstängda, två viktiga försvarare. Lägg därtill att Imad Chaddeh vägrar representera föreningen och att flera spelare är tveksamma på grund av skador och BP står inför en övermäktig uppgift. Absolut ingenting talar emot att Malmö tar ett steg närmare guldmedaljerna och BP ett steg närmare Superettan! Bombtvåa!?

Ladbrokes tippar även de två övriga matcherna i Allsvenskan ikväll.

Örebro-IFK Göteborg 1,90-3,40-3,80

?Örebro missade oturligt nog chansen att säkra tredjeplatsen efter bara en poäng mot BP. Spelövertaget var enormt men bollen ville inte in. Gerzic gick av skadad och är han indisponibel här är det ett enormt avbräck. Niclas Bärkrot och Alexander Faltsetas avstängda för blåvitt. Inga kännbara avbräck alls. Värre är det med Stiller och Ericson som båda spelat klart för i år. Änglarna bör trivas med ett snabbt underlag för att kontringsspela på Hysén. Öppen match med skrällchans för änglarna.?’

Mjällby-Åtvidaberg 2,00-3,30-3,60

?Nykomlingsmöte. Mjällby kan vara nöjda med sin säsong och vill säkert bara spela av de två sista matcherna. Flera spelare planerar att lämna och tankarna finns säkert någon annanstans. Cupmatch mitt i veckan för Mjällby tog säkert på krafterna. Åtvidaberg måste ta poäng och helst vinna för att hålla lagen bakom sig på distans och nå AIK över kvalplats. Åtvidaberg bör vara mycket hetare än Mjällby och har en bra skrällchans. Inga större problem i något av lagen. Tvåa!?