Svårtippade Champions League-kvartar

:ladbrokes-logo:Tisdag och onsdag får vi njuta av de första kvartsfinalerna i Champions League. På tisdag har vi två möten och matchen mellan Bayern München och Manchester United ser ut att bli riktigt jämn och vinnaroddsen är desamma för båda, 2,50 gånger pengarna.

Även franskmötet, Lyon mot Bordeaux, kan bli en jämn match men där Ladbrokes har Lyon som favoriter till 2,10 gånger pengarna.

Onsdagen bjuder på ett ganska enkelt möte så här på förhand, Inter mot CSKA Moskva där Inter är storfavoriter till 1,40 gånger pengarna. Det andra mötet är mellan Arsenal och Barcelona där även detta blir ett svårt möte att förutspå en vinnare, Barcelona är knappa favoriter till 2,25 gånger pengarna.

?Det blir många spännande möten under kvartarna då det är jämna lag som spelar och det kan gå hur som helst. En match som är extra intressant är Arsenal mot Barcelona då Arsenal har på senare tid haft en spelstil som liknar motståndarens och det lär bli väldigt underhållande fotboll att titta på?, säger Andreas Gillberg, Sverigechef :Ladbrokes: Norden.

Skribent: Johan

Skriven den 29 mars, 2010