Svårtippade tisdagsmatcher i Allsvenskan

:ladbrokes-logo:Tisdagen bjuder på två allsvenska fotbollsmatcher. Åtvidaberg har chansen att avancera i botten om man besegrar formstarka Trelleborg och Örebro ska försvara sin tredjeplats gentemot jagande Elfsborg genom att hemmabesegra Kalmar FF.

Åtvidaberg-Trelleborg 2,60-3,20-2,60

Två lag som båda fått vila i veckan och bör komma fräscha här. Åtvidaberg för närvarande på kvalplats och jagar AIK framför. Inga större problem i något av lagen, som hade Allsvenskans två sista platser innan sommaruppehållet. Bättre form efter har fört båda lagen uppåt i tabellen. Två lag utan större profiler som båda lever på att lagspelet fungerar. Omgångens på förhand mest jämna match.

Örebro-Kalmar FF 2,00-3,30-3,60

Mittfältsproblem igen för ÖSK. Gerzic, Bedoya och Nordback saknas. Gerzic är ett jätteavbräck, av många sedd som höstens bästa mittfältare och han låg bakom det mesta av det bästa mot Gefle. Hemma är man fortsatt starka och många lag har problem på det snabba konstgräset. Kalmar klättrar som väntat i tabellen och kan definitivt utmana ett ÖSK utan sin bästa spelare. Skrälltvåa!

Spela på Ladbrokes!

< ?php $bet_obj_array = array(20715,20716); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>