Svennis slår ur underläge

:bwin-logo:Tisdagen inleds med mötet Nya Zeeland-Slovakien, en match där Slovakerna är favoriter. Dagens höjdpunkt blir dock Svennis inträde i turneringen när hans Elfenbenskusten tar sig an Portugal. Kvällen avslutas med Brasilien-Nordkorea.

Spelbolaget bwins oddssättare har tagit en närmare titt på förutsättningarna.

Nya Zeeland-Slovakien 7.75-4.25-1.40?
”Tre matcher, tre förluster – Nya Zeeland har verkligen gjort det svårt för sig när de går in i VM. Det är därför Slovakien, som ger 401 gånger pengarna på VM-guld, ändå är favoriter att vinna öppningsmatchen. VM:s nya lag gjorde en stabil insats för att få 1-1 mot Kamerun”.

??Elfenbenskusten-Portugal 3.70-3.30-2.00?
Elfenbenskusten kommer försvagas stort av att Didier Drogba inte är med på planen. Hur mycket hans avbräck betyder visas också i lagets svaga 1-1-resultat mot Schweiziska andradivisionslaget Lausanne. Matchen mot Portugal är en nyckelmatch för bägge lagen i en grupp som är packad med bra lag. Portugal är favorit att vinna, trots att Ronaldo inte gjort mål för sitt land på 15 månader”.

??Brasilien-Nordkorea 1.08-8.50-26.00?
”Frågan i den här matchen: Hur mycket kommer Brasilien vinna med? De femfaldiga världsmästarna är hos många favoriter att ta hem titeln igen. Bwins oddssättare har däremot Spanien som favorit. Nordkorea är med i turneringen för första gången sedan 1966 men chanserna att som då nå kvartsfinal är minst sagt små. Om du någon gång har velat ha ett säkert spel på vem som ska vinna – här har du hittat det”.

Spela på VM med :bwin:!