Svenska Cupen: AIK – Hammarby

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

AIK och Hammarby drabbar samman ikväll i Svenska Cupen. Det är det andra stockholmsderbyt på kort tid och oddsen talar denna gång för seger till AIK.

Matchstart: 18:30
TV: SVT2, SVT24
Livestream: SVT Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,83 – 3,55 ? 4,00
Att gå vidare: 1,40 – 2,75
Att vinna (1-2): 1,35 – 2,95
Över/under 2,5 mål: 1,75 – 1,98

Odds från betsafe >

I gruppspelet av Svenska Cupen så hade vi ett hett stockholmsderby mellan Djurgården och Hammarby, ett derby som var helt avgörande inför slutspelet. Trots att Djurgården hade hemmaplan i den matchen så var det Hammarby som vann med 3-1 och tog sig vidare till kvartsfinal. En kvartsfinal där man lottades mot AIK och därmed har vi ett nytt hett stockholmsderby ikväll.

AIK har revansch att utkräva då man i fjol förlorade när man tog emot Hammarby på hemmaplan i Svenska Cupen, en match som slutade 2-1 till Hammarby. Dock är hemmaplan oftast en stark fördel vilket vi har sett i år då alla tre övriga kvartsfinaler slutat med hemmasegrar.

Båda lagen har haft en bra försäsong, inför Allsvenskan som drar igång snart, även om AIK sett något starkare ut med bland annat en 4-1 seger mot SM-mästarna Norrköping i bagaget.

Det är mycket osäkerhet inför denna match. Båda lagen har en del skador och det är oklart hur matchformen ser ut för flera spelare. Därmed är det oklart hur lagen kommer att ställa upp i detta derby.

Men vad tror spelbolagen då? Ja kikar vi på oddsen kan vi lätt konstatera att AIK är den stora favoriten. Jämför vi oddsen hos betsafe såg ger spelbolaget oddset 1,80 på att AIK vinner och hela 4,00 om Hammarby återigen utgår med seger i ett stockholmsderby på bortaplan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 mars, 2016