Svenska Cupen: Heta kvartsfinaler i helgen

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Fotboll

För den som längtar efter svensk fotboll i högklass behöver inte vänta länge. I helgen drar kvartsfinalerna i Svenska Cupen igång och bjuder på två heta stormatcher.

Med mindre än en månad kvar till premiären av Allsvenskan så ska finalisterna i Svenska cupen koras. Först med kvartsfinalerna som drar igång denna helg och med semifinalerna veckan därpå.

Kvartsfinalerna bjuder på en spännande omgång med två riktigt heta stormöten, mellan Djurgården – Malmö FF och ett Stockholmsderby mellan Hammarby och AIK. Lägg därtill SM-mästarna BK Häcken mot IFK Norrköping samt uppstickaren Kalmar FF mot Mjällby.

De är favoriter i kvartsfinalerna

Oddsen från spelbolagen ger Häcken och Kalmar ett klart favoritskap att avancera. Just nu ger Unibet det bästa oddset på Kalmar till 1.75 gånger pengarna och Häcken spelas till 1.75 hos Betsson.

I de två stormötena är det mer ovisst. I Stockholmsderbyt så är Hammarby favorit mot AIK till oddset 2.07 hos Svenska Spel. Medan ett spel på AIK ger som mest 3.75, hos Bethard. Spelbolagen ger därmed Hammarby en klar hemmaplansfördel, på Tele2 Arena, i detta möte. Båda vann övertygande senast och i ett derby kan allt hända.

Det andra stormötet i kvartsfinalerna kommer även den att spelas på Tele2 Arena, när Djurgården tar emot Malmö FF. Men spelbolagen ger ingen större hemmaplansfördel till Djurgården. Ett Djurgården som förlorade med 2-0 i veckan mot Lech Poznan i Europa Conference League. Och möter nu ett Malmö som inte har övertygat på senaste tiden, och hade det tufft mot både Degerforst och IFK Luleå. Som sagt ovisst med Djurgården är knapp knapp favorit. Det bästa oddset på Djurgården ger Nordicbet just nu till 2.60 gånger pengarna medan Bethard ger 2.88 på att Malmö vinner.

Jämför själv de bästa oddsen på kvartsfinalerna nedan. Klicka dig vidare för att jämföra odds från fler spelbolag.

Kommande matcher
Match
1
X
2
16:00 11/3
Häcken - Norrköping Svenska Cupen
+44
13:00 12/3
Kalmar FF - Mjällby Svenska Cupen
+44
16:00 12/3
Djurgården - Malmö FF Svenska Cupen
+44
19:00 13/3
Hammarby - AIK Svenska Cupen
+44
Oddsen uppdaterades 2023-03-13 21:05:35. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Så går lagen vidare till sem

  • 18/3 15.00 Kalmar/Mjällby – Hammarby/AIK
  • 19/3 15.00 Häcken/Norrköping – Djurgården/Malmö FF

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 mars, 2023