Svenska Cupen: Så spelas semifinalerna

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Fotboll

I Svenska Cupen är kvartsfinalerna nu avgjorda. I semifinalerna är Hammarby storfavoriter mot Mjällby medan Häcken och Djurgården gör upp om den andra finalplatsen som spelas redan denna helg.

I Svenska Cupen är det nu fyra lag kvar efter helgens rafflande kvartsfinaler. Semifinalerna avgörs redan denna helg, och Mjällby möter Hammarby under lördagen. Sedan gör Häcken och Djurgården upp på söndagen om en finalplats.

Hammarby klar favorit

I mötet mellan Mjällby och Hammarby är den senare en klar favorit. Mjällby har haft en relativt enkel resa genom turneringen, och i kvartsfinalen slog de ut Kalmar FF efter ett straffavgörande. Hammarby slog i sin tur rivalen AIK och ser riktigt starka ut på pappret. Därmed är det inte konstigt att spelbolaget NordicBet ger 1.30 i odds för att Hammarby tar sig vidare och 1.78 på 1X2. Motsvarande spel på Mjällby ger oddsen 3.30 på 1-2 och hela 4.75 på 1X2.

Uppgörelse mellan fjolårets topplag i Allsvenskan

I det andra mötet på söndagen möts SM-mästarna Häcken och Djurgården som var hack i häl på Häcken när de tog hem SM-guldet. Nu gör de istället upp om en finalplats i Svenska Cupen, vilket ger en fingervisning om var dessa två står inför den kommande premiären av Allsvenskan. Häcken har med sig en övertygande och imponerande 3-0 seger mot IFK Norrköping i kvartsfinalen. I Djurgårdens kvartsfinal mot Malmö FF skiljde straffar lagen åt efter 1-1 på full tid och 2-2 efter övertid.

I mötet mellan Häcken och Djurgården är det jämnare enligt oddsen men med en klar favör till hemmalaget. På 1X2 ger ett bet på Häcken 2.05 i odds, medan ett spel på Djurgården ger 3.50 i odds. På 1-2 ger NordicBet oddset 1.53 för Häcken och 2.50 för Djurgården.

Gå till Nordicbet

Oddsen på semifinalerna

Lör 15:00 Mjällby – Hammarby
Sön 15:00 Häcken – Djurgården

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 mars, 2023