Svenska Spel anlitar Hoist Technology för leverans av tv-apparater

:svenskaspel-logo:I november 2010 vann Hoist Technology AB en offentlig upphandling för leverans av minst 1000 tv-apparater och tv-stativ till Svenska Spels ombud runt om i Sverige. Det tvååriga avtalet löper till och med den 31 oktober 2012 och kan innebära leverans av upp till 2000 tv-apparater och stativ.

? Det är jättekul att vi har fått förtroendet att leverera till statligt ägda Svenska Spels ombud. Det här är en av de första stora beställningarna av tv-apparater från Hoist Technology utanför hotellbranschen. Vi är glada att vi visat att vi klarar de hårda kraven i offentliga upphandlingar och ser fram emot att delta i fler framöver, säger Carl-Johan Dyrssen, försäljningschef Offentlig Visning, Hoist Technology AB.

Tv-apparaterna hos ombuden används som informationsförmedlare och visar bland annat odds, spelalternativ och resultat via text-tv. Leveranserna av tv-apparater och tv-stativ till ombuden påbörjades i december 2010 och kommer att pågå under hela 2011. Affären kommer att ha en omsättning på cirka sju miljoner kronor.

? Hoist Technology vann upphandlingen eftersom de var den leverantör vars anbud både svarade mot vårt förfrågningsunderlag och var mest ekonomiskt fördelaktigt för oss. Vi ser fram emot att få nya tv-apparater hos många av våra ombud, säger Peter Lindberg, logistikchef på :svenskaspel:.

Tv-apparaterna som ska levereras kommer ifrån Philips och det är en tillverkare som Hoist Technology har samarbetat med i många år.