Svenska Spel höjer oddsen!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

Svenska Spel har fått tummen upp från Regeringen att höja återbetalningen till sina spelare, vilket med andra ord innebär högre odds på bland annat spelformen Lången.

För att Svenska Spel ska kunna erbjuda konkurrenskraftiga odds har regeringen bestämt att spelbolaget ska höja återbetalningen till sina spelare. Höjningen kommer att beröra de fasta oddsen på spelen Live, Mixen, Mixen XL samt framförallt den populära spelformen Lången, som alla går under samlingsnamnet Oddset.

Kom igång med ditt spelande hos Svenska Spel

Så säger Svenska Spel om de höjda oddsen i ett pressmeddelande:
? Det är en stor dag för Oddset, Svenska Spel och inte minst för våra kunder som under flera års tid har efterlyst en höjd återbetalning. Som enda spelbolag med sportspelstillstånd i Sverige blir vi med ett starkare och attraktivare spel mycket trovärdiga. Vi kan och vi kommer nu erbjuda konkurrenskraftiga odds. Vi stärker även vårt ansvarsarbete när fler väljer ett tryggt och säkert spel på Svenska Spel, säger Peter Zäll, Chef för Sportspel och Lotterier.

Det höjda oddsen kommer att börja gälla från och med idag, fredagen den 18:e oktober.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 oktober, 2013