Ny bonus hos Svenska Spel

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Fotboll

Lagom till Fotbolls-EM så ger Svenska Spel alla nya kunder en möjlighet att inkassera en bonus på 100 kronor. Ett erbjudande som endast gäller nu och under mästerskapet.

Svenska Spel är inte kända för att basunera ut bonusar men till sommarens fotbollsfest så laddar spelbolaget upp. Alla nya kunder kan just nu inkassera en bonus hos Svenska Spel Sport & Casino till ett värde av 100 kronor.

För att få den ny bonusen så skapar du ett konto, med din e-legitimation, och gör en insättning. Sen bettar du för minst 50 kronor på ett av följande spel Stryktipset, Topptipset, Europatipset, EM-Tipset, Måltipset, Matchen, Bomben, Challenge, Powerplay eller spelar på Trav & Galopp.

När spelet är avgjort kommer Svenska Spel att kreditera ditt konto med 100 kronor, inom sju dagar.

Notera att du har 60 dagar på dig att ta del av bonusen efter att du har skapa ditt konto. Och att kampanjen endast gäller tom den 11 juli, då Fotbolls-EM tar slut.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juni, 2021