Svenska Spels nya satsning på handboll – sänder 40 matcher

:svenskaspel-logo:På måndag går startskottet för Svenska Spels nya handbollssatsning. Då sänds den första av totalt 40 handbollsmatcher på svenskaspel.se, ett helt nytt samarbete med LiveWebbTV.

? Det känns otroligt kul att kunna erbjuda detta till handbollssverige, säger Marcus Hultin, ansvarig för webb-tv satsningen på Svenska Spel.

Första matchen som sänds på :svenskaspel: spelas mellan HK Drott Halmstad och HK Aranäs i Halmstad Arena måndagen den 13:e september.

? Förutom att se matchen kommer tittarna också kunna spela livespel via Oddset på matchen vilket vi hoppas bidrar till en ännu bättre upplevelse, fortsätter Marcus Hultin.

Samarbetet med LiveWebbTV innebär att cirka 40 elitseriematcher sänds på svenskaspel.se under säsongen, där både herr- och dammatcher är aktuella.

? I stort sett varje måndag och fredag sänder vi en handbollsmatch och vilka matcher det blir kommer att presenteras månadsvis, säger Marcus Hultin.

Redan förra året sände Svenska Spel ett antal handbollsmatcher på prov och det visade sig vara en riktigt lyckad satsning.

? Vi fick en otroligt bra respons från handbollspubliken, därför går vi nu vidare med satsningen och ökar på antalet matcher samt utvecklar hela upplevelsen, menar Marcus Hultin.

Handbollssändningarna är först ut av Svenska Spels webbsändningar och fler sporter kan dyka upp framöver.

? För oss är det viktigt att kunna samarbeta med en stark partner som också ser utvecklingsmöjligheter med webbsänd sport, säger Magnus Grahn på LiveWebbTV.

Matcher i september som sänds på :svenskaspel:

2010-09-13 19:00 HK Drott Halmstad – HK Aranäs
2010-09-20 19:00 IFK Skövde HK – Alingsås H
2010-09-23 19:00 H 43 – HK Malmö
2010-09-27 19:00 HK Drott Halmstad – Lugi HF