Svenska VM-rallyt: Latvala och Loeb favoriter

Rallysporten har dominerats av fransmannen Sebastien Loeb i flera år. Men när det avgörs VM-rally i Norden möter han tufft motstånd.
– Vi räknar med att det blir så även i år. Loeb delar favoritskapet med finländaren Jari-Matti Latvala och det finns fler som utmanar, säger Henrik Lengstedt, marknadschef på NordicBet.

Rally Sweden, det svenska VM-rallyt, avgörs i Sverige och Norge den här veckan med start på torsdag. Mycket talar för att det blir en tuff kamp ända in till de avslutande sträckorna på söndag.

– Förutom Loeb och Latvala vill säkert killar som Mikko Hirvonen och Petter Solberg ha ett ord med i laget. Vädret och miljön brukar tala för de skandinaviska förarna, säger Lengstedt.

NordicBet har själva tagit steget in i Rally Sweden som partner i år, dels för att synas runt en stor folksport, men också för det märkbara och växande intresset bland kunderna.

– Intresset för spel på motorsport har stadigt ökat de senaste åren och i år satsar vi rejält från vår sida med flertalet nya specialer som lär intressera de rallybitna, berättar Henrik Lengstedt vidare. Ett vinnarspel på Hirvonen ger goda 5,50 i odds.

Fart och fläkt i svår och tuff miljö lär sätta sin prägel på VM-rallyt. Det är NordicBet övertygade om?

Vinnare Svenska VM-rallyt:
Jari-Matti Latvala, Finland – 3.25
Sebastien Loeb, Frankrike – 3.25
Mikko Hirvonen, Finland – 5.00
Petter Solberg, Norge – 7.00
Mads Österberg, Norge – 18.00
Daniel Sordo, Spanien – 21.00
Henning Solberg, Norge – 21.00
Sebastien Ogier, Frankrike – 41.00
Patrik Sandell, Sverige – 51.00

NordicBet erbjuder även andra odds under hela rallyhelgen.