Svenskarna tror på United

Inför matchen i Rom idag mellan Barcelona och Manchester United indikerar spelarna på Ladbrokes resultatet. Svenska spelare gör dessutom gemensam sak med brittiska fans och hela 60% av insatserna går Manchester Uniteds väg.

Under gårdagskvällen trodde 27 procent av spelarkollektivet hos :Ladbrokes: på Barcelona medan 13 procent trodde på oavgjort.

Fergusons män spelas till 2,62 till att ta hem matchen under 90 minuter i Rom. Johan Cruyff tog Barcelona till deras första Champions League titel när spanjorerna finalbesegrade Sampdoria 1992 och därefter fick de vänta till 2006 på nästa seger som skedde under ledning av Frank Rijkaard.

Henry, Messi och de andra stjärnorna i Barça är så klart sugna på att upprepa dessa bedrifter och en seger för Barcelona ger 2,75 gånger degen.

– Man U fansen bestämde sig tidigt för stampatriotiska bets och nu är det bara Ladbrokes och Manchester Citys supportrar som hoppas på ett katalanskt under, säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Sverigechef, som fortsätter, torskar Barcelona gråter spelbranschen rött blod.

Ronaldo kickar in det första eller det sista målet till 4,00 gånger pengarna och spelas till 7 gånger pengarna på att bli matchens lirare.

6 gånger på att matchen går till förlängning och hela 34 gånger pengarna på om Manchester blir varmare än Rom under finalkvällen.

Kolla in oddsen på Champions League finalen i Odds Onlines oddsjämförelse

Här följer ett axplock av aktuella odds inför Champions League finalen – :Ladbrokes:

Vinnare av Champions League:
1,83 – Barcelona
1,83 – Manchester United

Matchspel:
2,75 – Barcelona
3,10 – Oavgjort
2,44 – Manchester United

Siste målgörare:
6,00 – Cristiano Ronaldo
7,00 – Lionel Messi

Förste målgörare:
6,00 – Cristiano Ronaldo
7,00 – Lionel Messi

Matchen avgörs inom 90 minuter speltid?
1,33 – Ja
3,10 – Nej

Matchen avgörs på extra tid?
6,00 – Ja
1,10 – Nej

Matchen avgörs på straffar?
6,00 – Ja
1,10 – Nej