Sverige inleder mot Ryssland i Channel One Cup

I dag så är det dags för den andra turneringen, Channel One Cup, i Euro Hockey Tour. Sverige inleder mot hemmanationen och storfavoriten Ryssland.

Matchstart: 17:00
TV: Tv10

Årets säsong av Euro Hockey Tour började på sämsta tänkbara sätt. Sverige blev helt utan poäng i Karjala Cup senast och det väntas därmed bli tufft även i denna turnering.

Tre Kronor kommer att inleda Channel One Cup mot ett stjärnspäckat Ryssland som kommer att ställa storstjärnor som Ilja Kovaltjuk, Pavel Datsiuk, Jevgenij Malkin och Alexander Ovetjkin på isen. Sverige har gjort stora förändringar i truppen om man jämför med senast i Karjala Cup. Bland annat så kommer spelare som Nicklas Bäckström, Marcus Johansson, Linus Omark och Patrik Berglund att ta plats i truppen.

Ett stjärnspäckat Ryssland är stor favorit

Med den stjärnspäckade truppen med till stor del NHL-spelare och hemmaplan är Ryssland stor favorit att vinna kvällens möte. Spelbolaget Paf ger låga 1,42 gånger pengarna vid en rysk seger. En vinst för Tre Kronor ger spelbolaget höga 5,40 gånger pengarna.

Matchen sänds i Tv10

Matchstart är klockan 17:00 och mötet kommer att sändas i Tv10. Det andra mötet för kvällen i Channel One Cup kommer att spelas mellan Finland och Tjeckien med start 17:30.

Vinnarodds för Channel One Cup 2012

Ryssland – 1,48
Tjeckien – 4,50
Sverige – 4,75
Finland – 7,50

Spelar gör du hos Paf