Sverige stor favorit mot Qatar

Om drygt två timmar är det avspark för det svenska fotbollslandslaget i träningslandskampen mot Qatar. Trots att Sverige har en trupp med spelare från endast de nordiska ligorna så tror spelbolagen på en enkel vinst för Sverige.

Matchstart: 14:00
TV: Tv4
Livestreaming: fotbollskanalen.se

Oscar Hiljemark var den spelare som utmärkte sig mest när Sverige tidigare under turnén vann mot Bahrain med 2-0. Och han får återigen förtroendet av förbundskaptenen Erik Hamrén i dagens match mot Qatar. Som vanligt ställer Sverige upp med en 4-2-3-1 uppställning där Hiljemark kommer att spela bredvid rutinerade Anders Svensson på den defensiva mitten.

Sveriges startelva mot Qatar

Johan Dahlin
Emil Salomonsson, Markus Holgersson, Mikael Dyrestam, Erdin Demir
Oscar Hiljemark, Anders Svensson
Jiloan Hamad, Victor Claesson, Jimmy Durmaz
Tobias Hysén

Mot Bahrain blev det en relativt enkelt seger för Sverige och när de nu möter ett Qatar som är rankad 97:a i världen så tror spelbolagen på en vinst för Sverige till låga 1,50 hos bland annat spelbolagen :unibet: och :bet24:.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 januari, 2012