Sverige till final i Handbolls-EM!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Sverige - Spanien i finalen av Handbolls-EM

Sverige besegrade Danmark efter mycket om och men i fredagens semifinal i Handbolls-EM. Nu är det Spanien som väntar i söndagens final och oddsen är återigen emot Sverige.

Under fredagen stod de svenska handbollsherrarna för en riktig skräll när de slog ut Danmark i Handbolls-EM och avancerade till finalen. Detta trots att allt talade för Danmark och spelbolagen gav ett odds på över fyra gånger pengarna på att Sverige skulle gå vidare. Men Sverige stod för en imponerande laginsats och vann med 35-34 efter förlängning.

Nu är det Spanien som väntar Sverige i finalen. Ett Spanien som i sin tur också stod för en rejäl knall i semin mot Frankrike, som man vann med klara 27-23. Sverige får se upp för Spaniens starka försvarsspel som var en av nyckelingredienserna i segern mot Frankrike.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så talar de inte för en svensk seger. Just nu ger bland annat Unibet 2,70 på att Sverige vinner finalen och 1,75 på Spanien.

Matchen spelas nu på söndag med start 20:30.

Vårt speltips och de bästa oddsen på Spanien – Sverige hittar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 januari, 2018