Sverige – Ungern ikväll

Då är det dags för Erik Hamrén och hans manskap att visa vad det nya svenska fotbollslandslaget går för. Vi har sett gladfotboll de senaste träningsmatcherna och frågan är om det håller i sig när allvaret börjar.

Ikväll klockan 20:00 på Råsunda i Stockholm skall ett nytt stycke skrivas in i den svenska fotbollshistorien. Det är Erik Hamréns första tävlingsmatch som svensk förbundskapten och det är em-kvalet som inleds. Sverige är klara favoriter, både av experter och enligt oddsen och på pappret så kommer Sverige vinna matchen.

Det ”nya” svenska landslaget med en betydligt mer öppnare attityd mot press och media tillsammans med ett gäng killar som tycker det är roligt att spela för Sverige, det är ett landslag som vi gillar. Att Sverige fortsätter med sin offensiva inställning och verkligen får ut 100 % av sitt spel hade varit otroligt roligt att få se i afton. Vi på Odds Online tror att det håller i sig och att det blir en riktigt rolig och inspirerande fotbollsmatch.

Är du sugen på att sätta några slantar på matchen har du matchoddsen nedan!

Lycka till!

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 3 september, 2010