Sverige vinner mot Danmark

Sverige mot Danmark är en klassiker som alltid genererar heta känslor mellan både supportrarna och spelarna. Matchen på Råsunda lär inte bli något undantag, speciellt då viktiga poäng står på spel. Spelbolagen tror på Sverige och ger runt 2 ggr pengarna i odds.
Alla minns vi dramatiken på Parken i Köpenhamn i kvalet till EM senast. En makalös match med ett sorligt slut. Men också en match där Sverige till slut fick med sig tre poäng.

Mötet på Råsunda i samma kval slutade 0-0 efter att Sverige spelat mycket bra fotboll men inte fått hål på en storspelande Thomas Sörensen i det danska målet.

Samma scenario kommer troligen att utspela sig på lördagskvällen. Men till skillnad från den gången saknar Danmark ett gäng viktiga pjäser, vilket talar för svensk seger.

Spelvärt odds

Därför kan det vara läge att spela Sverige till runt 2 gånger pengarna. Enligt Odds Online är oddset mycket spelbart. Dels med tanke på danskarnas skadeläge, men också då Danmark förmodligen inte är lika bra som tabellen visar.

Tänk på att danskarna mött Malta två gånger, samtidigt som deras två övriga treor kommit mot Albanien hemma och Portugal borta, den senare i en fullständigt galen vändning i slutskedet, där Portugal faktiskt var det klart bättre laget i 88 minuter.

Lägg därtill att Sverige ser ut att komma ordinarie till matchen.

– Jag tycker alla ser ut att vara i bra form fysiskt och mentalt, stämningen är god och alla är fokuserade på uppgiften. Så på det sättet är det i alla fall ingen spelare som har gjort det lättare för mig att ta ut startelvan. Alla visar verkligen att dom vill vara med, säger Lars Lagerbäck på svenskfotboll.se.

Trolig svensk startelva

Isaksson – Nilsson, Mellberg, Majstorovic, Wendt – R Elm, Svensson, Källström, Wilhelmsson – Larsson, Ibrahimovic

Se oddsen på Sverige – Danmark i oddsjämförelsen

Matchen sänds i TV 6. Dessutom kan du se en hel del andra matcher i VM-kvalet live hos :bwin:.

U21-landslaget laddar upp mot Polen

Dessutom bjuds vi på en liten aptitretare redan ikväll. U21-landslaget inleder sin uppladdning för det stundande EM-slutspelet med att möt Polen på Swedbank Arena i Malmö.

Startelvan i den matchen ser ut som följer;

Johan Dahlin – Mikael Lustig, Mattias Bjärsmyr, Rasmus Bengtsson, Emil Johansson – Guillermo Molins, Andreas Landgren, Pontus Wernbloom, Robin Söder – Ola Toivonen, Denni Avdic

Hos :Betsson: kan du spela live på matchen som startar klockan 18:15.

Sverige U21  – Polen U21 1,75 – 3,40 – 4,05 :Betsson: