Swedish Open: David Ferrer är stor favorit mot Pere Riba

Det är ett tufft schema i Swedish Open 2011 där flera spelare spelar både single och dubbelmatcher på samma dag. I dag är fem singlematcher som ska avgöras och bland spelarna hitta vi bland annat den spanska stjärnan David Ferrer samt svensken Michael Ryderstedt.

311-rankade Michael Ryderstedt har gjort en bra turnering och slog senast ut Argentinare Maximo Gonzalez som är rankad på 90:e plats. Nu ska han forsätta sitt segertåg genom att slå den 142-rankade spanjoren Ruben Ramirez-Hidalgo. En tuff uppgift även om han möter en lite sämre spelare än innan.

Om Michael vinner sin match så ger :nordicbet: oddset 2.75 gånger pengarna. Mycket intressant och mycket väl ett spelbart alternativ.

Storstjärnan David Ferrer som är rankade sexa i världen, en plats under Robin Söderling, förväntas vinna sin match idag relativt enkelt mot Pere Riba.
Både :nordicbet: och :bet24: ger dig oddset 1.07 gånger pengarna vid en vinst.

Se nedan för övriga matcher i dagens Swedish Open tennis, med odds och tider.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 juli, 2011