Swedish Open: Robin Söderling är favorit

:betsson-logo:Idag ska kvartsfinalerna i Swedish Open 2011 avgöras. Kvar i turneringen hittar vi stora stjärnor som tjeckien Tomas Berdych, spanjorerna David Ferrer och Nicolas Almagro, svensken Michael Ryderstedt och sist men inte minst Robin Söderling.

Robin Söderling är en av de stora favoriterna att ta hem Swedish Open 2011 i Båstad. Efter att ha fått lämna Wimbled-turneringen på ett snöpligt sätt så lär han vara sugen på att ta hem denna turnering på hemmaplan. Och i dagens kvartsfinal ställs han mot den rutinerade Italienaren Potito Staracem.

Potito Starace är rankad som 51:a i världen och spelbolagen ger inte Italienaren stora chanser att gå vidare till semifinal. En vinst till Robin Söderling ligger i luften och han har varit i final två år i rad med en vinst och en förlust. Det mesta talar för att det blir en vinst till Svensken, om inte oförutsett händer som det gjorde i Wimbledon. :betsson: ger dig oddset 1.12 gånger pengarna för en vinst till Söderling och som ligger mycket nära till hands.

All matcher idag är dock inte kvartsfinaler. Mötena mellan Guillermo Olaso – Nicolas Almagro och Ruben Ramirez-Hidalgo – Michael Ryderstedt gälelr dock åttondelsfinar och är uppskjutna från igår.

Oddsen för dagens alla matcher i Swedish Open 2011

10:05 Guillermo Olaso – Nicolas Almagro 8.50 – 1.05
10:05 Ruben Ramirez-Hidalgo – Michael Ryderstedt 1.42 – 2.73
11:05 Tomas Berdych – Blaz Kavcic 1.13 – 5.95
13:00 Robin Söderling – Potito Starace 1.12 – 5.65
16:00 Andreas Haider-Maurer – David Ferrer 5.75 – 1.14

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 juli, 2011