Sydafrika vinner VM-premiären!

Nu är det upp till bevis för Carlos Alberto Parreira och hans Sydafrika. VM-premiär mot Mexiko och ska man ha någon chans att avancera från gruppen måste det förmodligen bli seger i premiären. Oddsen talar emot, men vi tror på 3 poäng och en flygande start för hemmanationen.

Sydafrika är rent kvalitetsmässigt det sämsta laget i gruppen men vi vet alla vad hemmanationer brukar åstadkomma i VM-slutspel. Faktum är att ingen hemmanation ännu missat att ta sig till slutspel.

Sydafrika har visat bra form i uppladdningsskedet och bland annat besegrat Danmark och Colombia. Mexiko har två 1-2 förluster mot Italien och Holland.

Lagen har mötts tre gånger tidigare, dock aldrig i VM-sammanhang. 2 segrar för Mexiko och 1 för Sydafrika har det blivit i dessa möten.

Vi lirar ettan till 2.85 på :Nordicbet:!

Frankrike liras till bra odds

Lite senare på fredagskvällen spelas den andra matchen i grupp A, Uruguay mot Frankrike. Ständigt kritiserade franska förbundskaptenen Raymod Domenech är i farten igen, denna gång har en debatt om petade storstjärnan Thierry Henrys plats i startelvan.

Harmoni har aldrig varit något ledord för Domenech, men Frankrike har ett lag som kan gå långt och man avfärdar Uruguay. Vi lägger slantarna på tvåan till oddset 2.12 på :Titanbet:.

Lagen har mötts två gånger i VM. 1966 vann Uruguay med 2-1 och 2002 slutade gruppspelsmötet 0-0.