Tar Malmö FF och Djurgården chansen i kväll?

Tar Malmö chansen denna gång att knappa in på Elfsborg i toppen? Kan Djurgården ta viktiga poäng och ett kliv i tabellen? Svaren får vi i kväll och kollar man på oddsen från Bet-at-home så ser det ljust ut för båda lagen.

19:05 Malmö FF – GAIS

Efter Malmös snöplig förlust senast har de återigen chansen att knappa in på Elfsborg i toppen. Ett Elfsborg som hade chans att återigen rycka ifrån i Allsvenskan men som förlorade mot Kalmar i denna omgång av Allsvenskan. Senast var förlusten mot tabelljumon Örebro ett riktigt bakslag. Men i kvällens match mot GAIS är det favoriter och har chansen att reparera den föregående omgångens snedsteg.

Malmö Kommer att spela på hemmaplan i kväll och är storfavorit och spelbolaget Bet-at-home ger låga 1,40 gånger pengarna om Malmö tar hem segern.

< ?php $bet_obj_array = array(56553); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

19:00 Djurgården – IFK Norrköping

Det ser ut som att Djurgården åter går en dålig säsong till mötes. Inför kvällen match mot överraskningen IFK Norrköping ligger Djurgården på 11:e plats i tabellen med 17 poäng, samma som tre andra lag i serien. Det innebär att de kan ta ett kliv och gå om både IFK Göteborg och Kalmar FF. Ett steg på vägen att närma sig toppen.

Djurgården har dock fyra oavgjorde på de fem senaste matcherna och en vinst. Positivt på så sätt att de är svåra att slå, men om de vill vara med i toppen måste de ta trepoängare. IFK Norrköping har gått bättre än vad många trodde de skulle inför säsongen. Med två vinster i ryggen kommer de in i denna match med självförtroende.

Hemmalaget Djurgården är dock favoriter i detta möte och Bet-at-home ger 1,70 vid en vinst för DIF. Men se upp för Norrköping trots att spelbolaget ger 4,50 gånger pengarna så bör de inte underskattas.

< ?php $bet_obj_array = array(56554); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 juli, 2012