Tar Sverige sin andra raka seger i damernas Handbolls-EM?

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Sverige tog en välbehövlig seger i den inledande matchen i damernas Handbolls-EM mot grannlandet Danmark, trots att oddsen talade emot svenskorna. I den andra omgången är det Makedonien som står för motståndet men med Sverige som stor favorit om man kollar på oddsen.

Matchstart: 18:15
TV: Tv4

Sverige hade det tufft i den inledande matchen mot Danmark i Handbolls-EM för damer och i den andra halvleken låg man under med hela 17-22. Men Svenskorna kom igen och ledda av Johanna Ahlm, som gjorde hela 10 mål, så kunde man slutligen vinna med siffrorna 27-26.

Vinsten mot Danmark innebär att Sverige har ett mycket bra utgångsläge inför mellanrundan. Till mellanrundan går tre av de fyran lagen i gruppen. Om Sverige tar poäng mot Makedonien i kväll är de därmed  klara för mellanrundan.

Tittar man på oddsen är Sverige klara favoriter och spelbolaget betsson ger låga 1,20 gånger pengarna vid en seger.

Matchen startar vid klockan 18:15 och kommer att sändas i Tv4.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 december, 2012