Tennisfeber

Efter att Robin Söderling igår slog världstrean Djokovic’ i två raka set har Sverige hamnat i tennisfrossa åter igen. Något som vi saknat de senaste åren. Idag är det grupp A som skall spela sina sista matcher innan turneringen går in i slutspel.

I grupp A ingår Murray, del Porto, Verdasco och Federer vilka alla är mycket tunga namn. Murray har en vinst med sig från matchen mot del Porto och en förlust från matchen mot Federer. Verdasco däremot har två förluster och kommer få det mycket tufft i dagens match.

Den andra matchen som spelas 21:45 ikväll. Federer har två vinster med sig medan del Porto har en vinst och en förlust på pappret. Det här kan bli en oerhört tuff match eftersom del Porto har visat sig vara en mycket stark spelare i matcherna när det gäller. Federer har darrat något med några tappade set men har ändå vunnit båda sina matcher.

Grupp B fortsätter imorgon när Söderling tar sig an Davydenko. Dock är svensken redan klar för semifinal. Frågan kvarstår dock om vem han skall få möta beroende på placering.

 

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 26 november, 2009