Tisdagens OS-odds

Tisdagen bjuder på en hel del godbitar i OS i Peking. På programmet står bland annat Friidrott, Handboll, Kanot och supermatchen i fotboll mellan de sydamerikanska rivalerna Argentina och Brasilien.

Carolina Klüft lyckades inte alls i trestegskvalet häromdagen och missade finalen. Natten till tisdag är det dags för revansch då längdhoppskvalet avgörs. Klüftbör ta sig vidare och även om hon inte tillhör favoriterna finns förhoppningarna om en eventuell medalj där.

Handbollsdamerna har sin tuffaste utmaning hittills framför sig när man klockan 06:00 svensk tid ställs mot Norge i kvartsfinalen. Norskorna är storfavoriter och en skrällseger för Sverige betalar 10 ggr pengarna hos :bet365:.

Även kanotisterna Sofia Paldanius och Anders Gustavsson tävlar under tisdagen. K1 1500 meter är disciplinen och svenskarna ska försöka ta sig vidare till semifinalerna.

Till sist vill vi även påminna om en av OS-turneringens höjdpunkter, det sydamerikanska fotbollsderbyt mellan Argentina och Brasilien. Argentina är knapp favorit i semifinalen och det bästa oddset på en etta är 2,45 hos :canbet:. Ett spel på Brasilien ger 3,05 hos :unibet:, medan bet365 erbjuder det högsta oddset på oavgjort och förlängning, 3,30. I den andra semin möts överraskningen Belgien och Nigeria.