Titanbet nu på svenska!

Vi vill göra dig uppmärksam på att spelbolaget Titanbet för en tid sedan gjorde om sin webbplats som numera är helt på svenska. Det är ett i leden av satsningar som spelbolaget gör för att ta sin in på den svenska marknaden.

Titanbet är redo att ta sig an den svenska marknaden genom lanseringen av sin sin svenska webbplats. Men satsningen på en svenk webbplats har inte gjort att spelbolaget hållit tillbaka på andra sätt. Titanbet har fortfarande kvar sina populära kampanjer och inte minst sin generösa insättningsbonus som ger 100% procent extra i bonus på din första insättning upp till 1000 kronor. Andra erbjudanden du kan ta del av är; extra bonus och free bet i mobilen, kombiförsäkring, gratisspel dagligen och mycket annat.

Gå till Titanbet

titanbet-screen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 maj, 2015