Topp 3 spelbolag för betting i Sverige

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Topp 3 bettingbolag

I dag kan svenska spelare välja mellan ett stort antal spelbolag som erbjuder betting på olika sporter och evenemang. Dock finns det några spelbolag som sticker ut lite extra – men vad är det som gör att vissa spelbolag sticker ut i mängden? Vi har tagit fram fem spelbolag vi tycker att du ska ta en extra koll på.

Recensioner och rekommendationer för vägledning

För att spelare enklare ska kunna jämföra och hitta de främsta spelbolagen för sportbetting, är det viktigt att ta del av recensioner. Och kika in vad andra rekommenderar, för att få fler perspektiv vad som gör ett spelbolag bra eller dåligt.

I takt med att sportbetting blir allt mer vanligt i Sverige, finns det numera ett stort antal spelbolag på den svenska spelmarknaden. Några av dessa spelbolag sticker ut lite extra, bland annat genom att erbjuda starka välkomstbonusar och möjlighet till live betting samt har funktioner som cash out, bet builder och livestreaming.

Så kan spelare jämföra för att välja rätt spelbolag

Att välja rätt spelbolag online att betta hos handlar inte bara om en enskild faktor som en stor välkomstbonus. Det gäller att ha koll på allt från oddsutbud, hur bra oddsen är, vilka bettingfunktioner finns, har spelbolaget bra support, vad för licens har spelbolaget och mer därtill. Därför är det vikt att du jämför de olika spelbolagen.

För att få all nödvändig information om de olika spelbolagen, och hur de skiljer sig åt, kan du jämföra spelbolagen på vår site. Vi har koll på de stora aktörerna på den svenska marknaden och som har svensk spellicens. Och lyfter det som vi tycker är bra och dåligt.

Med hjälp av vår jämförelsesida av spelbolagen kan du först och främst känna sig trygga med att de endast väljer att betta hos ett svenskt spelbolag. Att välja ett spelbolag som har en svensk spellicens, från Spelinspektionen, kan spelare känna sig säkra på att deras personliga och finansiella information är skyddad.

De främsta spelbolagen för sportbetting i Sverige

Nedan är fem exempel på spelbolag som sticker ut och som vi rekommenderar att kolla in lite extra.

Bet365

Bet365 är ett av de större spelbolagen på marknaden. Bet365 har ett stort oddsutbud och konkurrenskraftiga odds. De ligger i framkant när det gäller extra funktioner som cash out, livebetting, bet builder, statistik samt att de erbjuder livestreaming på vissa event och matcher. Dessutom har Bet365 en bra plattform och en riktigt bra app till både iPhone och Android.

Till bet365

Unibet

Unibet har sina rötter i Sverige men är idag en stor aktör internationellt. Unibet har en riktigt bra och användarvänlig plattform, vilket reflekteras i deras mobilappar och webbplatsens layout. Likt bet365 har Unibet ett stort oddsutbud med riktigt bra odds. Och har funktioner som cash out, bet builder, livestreaming, livebetting, statistik med mera.

Det som framförallt skiljer Unibet från bet365 är att spelbolaget har en större närvaro på den svenska marknaden. Bland annat som sponsor för Allsvenskan samt att Unibet ibland erbjuder fler odds på sport och event som framförallt är populär i Sverige.

Till Unibet

NordicBet

NordicBet, som namnet antyder, specialiserar sig på den nordiska marknaden och är en del av Betsson-familjen där bland annat även Betsafe ingår. NordicBets fokus är att skräddarsy sina tjänster efter de nordiska spelarnas intressen. Och erbjuder ett brett utbud av lokala sportevenemang och ligor. Spelbolaget har varit verksam i många år och har genomarbetat site som mäter sig med de bästa med bland annat livebetting, cash out, bet builder, livestreaming och mer därtill.

Till Nordicbet

Förutom ovanstående finns det en mängd andra spelbolag i Sverige som erbjuder sportbetting. Och det är därför vi har tagit fram våra favoriter som du kan känna dig trygg med. Notera att det är viktigt att du gör din research och sätter upp en spelbudget för att kunna betta ansvarsfullt.

Sporter och event som spelare kan förvänta sig hos spelbolagen

Hos de främsta spelbolagen i Sverige kan spelarna förvänta sig ett stort utbud av olika sporter och evenemang att betta på. Den vanligaste sporten att är fotboll – med stora turneringar och mästerskap som EM, VM, Champions League och Allsvenskan, finns det något för varje sportintresserad svensk spelare att betta på. Särskilt när det kommer till livebetting har fotboll blivit extra populärt – att följa matchen och betta under tiden kan ge spelare en mer intressant spelupplevelse.

Förutom fotboll, finns det även en rad andra sporter att betta på. Spelare kan förvänta sig att hitta allt från ishockeyns SHL och tennisens Wimbledon till golfens British Open och basketens NBA. Så oavsett om du föredrar att betta på nationella eller internationella mästerskap, kan du hitta flera alternativ hos de främsta spelbolagen i Sverige.

Du kan även betta på annat än sport. Exempelvis så kan du betta på allt från politiska händelser, till olika typer av tävlingar som Melodifestivalen till hur vädret blir i jul. Så betting är även för den som inte är intresserad av sport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 april, 2024