Topplagen favoriter i kvällens kval till HockeyAllsvenskan

Spänningen fortsätter i kvalet till HockeyAllsvenskan och efter den föregående omgången är Tingsryd fortfarande i toppen men numera följt av Björklöven som tog en viktig seger mot Vita Hästen. Oddsen talar för att de två topplagen kommer att ta tre poäng efter kvällens omgång och gör ett litet ryck i tabellen.

Med bara fyra omgångar kvar av Kvalserien till HockeyAllsvenskan så är Tingsryd fortsatt i toppen och nu med 13 poäng. Serien har nu tryckts ihop efter den förra omgången, med tanke på Björklövens seger mot Vita Hästen och KHK seger mot Tingsryd efter straffar. Dock väntas Tingsryd vinna kvällens hemmamöte mot Piteå till låga 1,20 gånger pengarna och på så vis hålla distansen till lagen under.

Karlskrona favorit mot Vita Hästen

Ett pressat Karlskrona tar emot Vita Hästen i kväll och är favorit hos betway till oddset 1,65 gånger pengarna. Ett spel på gästande Vita Hästen som vinnare ger relativt höga 3,40 gånger pengarna, ett mycket intressant odds med tanke på att Vita Hästen har gjort flest mål per match (3,33 mål/match) samtidigt som Karlskrona har släppt in näst mest mål per match (3.1667 mål/match) i denna Kvalserie än så länge.

Huddinge är piskade att vinna mot Björklöven

Huddinge väntas få det tufft mot Björklöven, trots hemmaplan, i kväll. Betway ger oddset 1,70 för en seger till Björklöven och 3,30 om hemmalaget Huddinge går segrande ur mötet.

Oddsen inför kvällens omgång av kvalet till HockeyAllsvenskan

1 X 2
19:00 Tingsryds AIF – Pitea Hc 1.20 6.75 7.75
19:00 Karlskrona – Hc Vita Hästen 1.65 4.75 3.40
19:00 Huddinge IK – IF Björklöven 3.30 4.60 1.70

Spela hos betway