Topplagen favoriter i kvällens kval till HockeyAllsvenskan

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Spänningen fortsätter i kvalet till HockeyAllsvenskan och efter den föregående omgången är Tingsryd fortfarande i toppen men numera följt av Björklöven som tog en viktig seger mot Vita Hästen. Oddsen talar för att de två topplagen kommer att ta tre poäng efter kvällens omgång och gör ett litet ryck i tabellen.

Med bara fyra omgångar kvar av Kvalserien till HockeyAllsvenskan så är Tingsryd fortsatt i toppen och nu med 13 poäng. Serien har nu tryckts ihop efter den förra omgången, med tanke på Björklövens seger mot Vita Hästen och KHK seger mot Tingsryd efter straffar. Dock väntas Tingsryd vinna kvällens hemmamöte mot Piteå till låga 1,20 gånger pengarna och på så vis hålla distansen till lagen under.

Karlskrona favorit mot Vita Hästen

Ett pressat Karlskrona tar emot Vita Hästen i kväll och är favorit hos betway till oddset 1,65 gånger pengarna. Ett spel på gästande Vita Hästen som vinnare ger relativt höga 3,40 gånger pengarna, ett mycket intressant odds med tanke på att Vita Hästen har gjort flest mål per match (3,33 mål/match) samtidigt som Karlskrona har släppt in näst mest mål per match (3.1667 mål/match) i denna Kvalserie än så länge.

Huddinge är piskade att vinna mot Björklöven

Huddinge väntas få det tufft mot Björklöven, trots hemmaplan, i kväll. Betway ger oddset 1,70 för en seger till Björklöven och 3,30 om hemmalaget Huddinge går segrande ur mötet.

Oddsen inför kvällens omgång av kvalet till HockeyAllsvenskan

1 X 2
19:00 Tingsryds AIF – Pitea Hc 1.20 6.75 7.75
19:00 Karlskrona – Hc Vita Hästen 1.65 4.75 3.40
19:00 Huddinge IK – IF Björklöven 3.30 4.60 1.70

Spela hos betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 mars, 2013